Пиріг з лаваша з курячим філе
Інгредієнти: тонкий лаваш – 5 шт.; відварна курка (або шинка) – 500 г; ріпчаста цибуля – 2 шт.; плавлений сир – 2 шт.; яйця – 4 шт.; майонез – 3 ст.л.; кетчуп – 1 ст.л.; олія – 2 ст.л.
Відварну курку нарізати тонкою соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії. Плавлені сирки натерти на дрібну тертку. З’єднати відварну курку з цибулею і плавленим сиром – це начинка.
Форму для запікання змастити олією. Один лаваш розрізати навпіл і половину викласти на дно форми так, щоб два протилежних краї звисали за межу форми. Інші лаваші розрізати на 4 частини. На кожну частину викласти начинку і звернути в рулети. Підготовлені рулети викласти у форму. Для приготування заливки до яєць додати 2 столові ложки майонезу, перемішати і залити пиріг.
Зверху пиріг накрити двома краями лаваша. З’єднати 1 столову ложку майонезу з 1 столовою ложкою кетчупу і змазати сумішшю верх пирога. Запікати пиріг у духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія.