Готуємо смачно
Складники: 1 невеликий качан пекінської капусти, 100 г креветок, 1 кисле яблуко, 2 зубчики часнику, 2 ст.л. оцту, 1 ст.л. оливкової олії, 3-4 пір’їнки зеленої цибулі, 100 мл рослинного масла (для смаження), 2 г приправи для моркви по-корейськи, сіль, перець за смаком. Розігрійте рослинне масло, обсмажте в ньому подрібнений часник,
Інгредієнти: курка копчена – 250 гр.; консервована кукурудза – 150 гр.; консервовані різані печериці – 150 гр.; яйця відварні – 4 шт.; майонез – 150 гр.; чіпси – 40 гр. (Pringles з сіллю). Салат складається з шарів, збирається досить просто. Перший шар – копчена курка (краще ніжки або стегна),
Інгредієнти: 3 скумбрії, 4 середні цибулини, перець чорний мелений за смаком. Для соусу: 3 ст.л. гірчиці, 4 ст.л. майонезу, 5 ст.л. соєвого соусу. Розморожену або свіжу рибу почистіть від нутрощів, відріжте їй голову і добре промийте. Наріжте скумбрію шматочками, приблизно 2 см в ширину. Почистіть і наріжте 4 цибулини
Якщо ви ще не пекли паску краффін – саме час це виправити. Нам потрібно: для тіста: борошно – 350 г, дріжджі сухі – 7 г, яйце – 1 шт., жовтки – 2 шт., молоко – 80 мл, цукор – 80 г, вершкове масло – 40 г, сіль – дрібка,
Інгредієнти: копчена куряча грудка – 200 г, шампіньйони різані – 300 г, огірки мариновані – 150 г, яйця варені – 4 шт., картопля – 3 шт., морква – 2 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., сир твердий – 150 г, йогурт «Для салату» – 5 ст. л., сіль, перець
На 3 банки об’ємом 0,5 л. Інгредієнти: 1,5 кг баклажанів, 3 ч.л солі, кілька ст.л олії, 1,5 ч.л цукру, 3 головки часнику, 69 мл оцту 9%. Нарізати кружечками баклажани, товщиною близько 1 см. Присипати їх ложкою солі, перемішати і залишити на 15 хв. Потім їх сполоснути і віджати. Обжарити
На 3-літрову банку: 1/3 банки абрикосів (без кісточок), 2-3 дольки апельсина (зі шкіркою), 250 гр цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти або пару дольок лимона, 2,5 літра води. У чисті банки кладемо абрикоси і додаємо нарізані дольками апельсин і лимон, які наперед потрібно облити кип’ятком. Заливаєм кип’ятком на 2/3
Iнгредієнти: 0,3-0,5 л олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 350 г томатної пасти, 2,5 кг кабачків, 2 банки сардин в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без верху), 1 скл. цукру, 100 г оцту (9%). У 0,5 л олії потушити 1 кг цибулі (кубиками), додати 1 кг