Готуємо смачно

ПАСКА КРАФФІН

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
Якщо ви ще не пекли паску краффін – саме час це виправити. Нам потрібно: для тіста: борошно – 350 г, дріжджі сухі – 7 г, яйце – 1 шт., жовтки – 2 шт., молоко – 80 мл, цукор – 80 г, вершкове масло – 40 г, сіль – дрібка,

САЛАТ ІЗ ШАМПІНЬЙОНАМИ, КУРЯТИНОЮ ТА СИРОМ

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
Інгредієнти: копчена куряча грудка – 200 г, шампіньйони різані – 300 г, огірки мариновані – 150 г, яйця варені – 4 шт., картопля – 3 шт., морква – 2 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., сир твердий – 150 г, йогурт «Для салату» – 5 ст. л., сіль, перець

БАКЛАЖАНИ ІЗ ЗЕЛЕННЮ

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
На 3 банки об’ємом 0,5 л. Інгредієнти: 1,5 кг баклажанів, 3 ч.л солі, кілька ст.л олії, 1,5 ч.л цукру, 3 головки часнику, 69 мл оцту 9%. Нарізати кружечками баклажани, товщиною близько 1 см. Присипати їх ложкою солі, перемішати і залишити на 15 хв. Потім їх сполоснути і віджати. Обжарити

АБРИКОСОВА «ФАНТА»

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
На 3-літрову банку: 1/3 банки абрикосів (без кісточок), 2-3 дольки апельсина (зі шкіркою), 250 гр цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти або пару дольок лимона, 2,5 літра води. У чисті банки кладемо абрикоси і додаємо нарізані дольками апельсин і лимон, які наперед потрібно облити кип’ятком. Заливаєм кип’ятком на 2/3

САЛАТ «КАБАЧКИ З САРДИНОЮ»

Автор: | Категорії Готуємо смачно 1 Коментар
Iнгредієнти: 0,3-0,5 л олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 350 г томатної пасти, 2,5 кг кабачків, 2 банки сардин в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без верху), 1 скл. цукру, 100 г оцту (9%). У 0,5 л олії потушити 1 кг цибулі (кубиками), додати 1 кг