Готуємо смачно

БАКЛАЖАНИ ІЗ ЗЕЛЕННЮ

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
На 3 банки об’ємом 0,5 л. Інгредієнти: 1,5 кг баклажанів, 3 ч.л солі, кілька ст.л олії, 1,5 ч.л цукру, 3 головки часнику, 69 мл оцту 9%. Нарізати кружечками баклажани, товщиною близько 1 см. Присипати їх ложкою солі, перемішати і залишити на 15 хв. Потім їх сполоснути і віджати. Обжарити

АБРИКОСОВА «ФАНТА»

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
На 3-літрову банку: 1/3 банки абрикосів (без кісточок), 2-3 дольки апельсина (зі шкіркою), 250 гр цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти або пару дольок лимона, 2,5 літра води. У чисті банки кладемо абрикоси і додаємо нарізані дольками апельсин і лимон, які наперед потрібно облити кип’ятком. Заливаєм кип’ятком на 2/3

САЛАТ «КАБАЧКИ З САРДИНОЮ»

Автор: | Категорії Готуємо смачно Немає коментарів
Iнгредієнти: 0,3-0,5 л олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 350 г томатної пасти, 2,5 кг кабачків, 2 банки сардин в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без верху), 1 скл. цукру, 100 г оцту (9%). У 0,5 л олії потушити 1 кг цибулі (кубиками), додати 1 кг