САЛАТ З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ З КРЕВЕТКАМИ
Складники: 1 невеликий качан пекінської капусти, 100 г креветок, 1 кисле яблуко, 2 зубчики часнику, 2 ст.л. оцту, 1 ст.л. оливкової олії,
3-4 пір’їнки зеленої цибулі, 100 мл рослинного масла (для смаження), 2 г приправи для моркви по-корейськи, сіль, перець за смаком.
Розігрійте рослинне масло, обсмажте в ньому подрібнений часник, суміш спецій для моркви по-корейськи.
З очищеного від шкірки яблука вийміть серцевину, наріжте його тонкими дольками. Очищені креветки киньте в окріп на 10-15 секунд, дістаньте і дайте охолонути. Залиште декілька штук для прикраси, а решту наріжте приблизно на 3-4 частини кожну, щоб відчувалися на зубок.
Нашинкуйте капусту, з’єднайте її з яблуком і креветками. Змішайте оцет, оливкову олію, обсмажений зі спеціями часник, сіль і перець. Заправте салат.