АБРИКОСОВА «ФАНТА»

Автор: | Опубліковано Готуємо смачно Немає коментарів

На 3-літрову банку: 1/3 банки абрикосів (без кісточок), 2-3 дольки апельсина (зі шкіркою), 250 гр цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти або пару дольок лимона, 2,5 літра води.

У чисті банки кладемо абрикоси і додаємо нарізані дольками апельсин і лимон, які наперед потрібно облити кип’ятком.
Заливаєм кип’ятком на 2/3 банки, накриваємо кришками і залишаємо на 30 хвилин.
Зливаємо з банки рідину, додаємо 250 гр цукру, лимонну кислоту і доливаємо води стільки, аби заповнити банку. Коли сироп закипить, заливаємо його у банку, закриваємо, перевертаємо та закутуємо. Оставляємо банку закутаною, допоки не охолоне.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар