БАКЛАЖАНИ ІЗ ЗЕЛЕННЮ

Автор: | Опубліковано Готуємо смачно Немає коментарів

На 3 банки об’ємом 0,5 л. Інгредієнти: 1,5 кг баклажанів, 3 ч.л солі, кілька ст.л олії, 1,5 ч.л цукру, 3 головки часнику, 69 мл оцту 9%.

Нарізати кружечками баклажани, товщиною близько 1 см. Присипати їх ложкою солі, перемішати і залишити на 15 хв. Потім їх сполоснути і віджати. Обжарити на олії з двох сторін до золотистої скоринки. Подрібнити часник та зелень. Добавити оцет, сіль, цукор і все це перемішати.

На дно стерильних банок вкинути 1 ч.л. часникової суміші, потім обжарені кружечки баклажанів і так чергувати до заповнення банок.

Прикрийте кришками і поставте в каструлю з водою для стерилізації. Стерилізуйте банки з моменту закипання 20 хв. і закручуйте.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар