Щоб дебет з кредитом дружили

Автор: | Опубліковано Політика Немає коментарів

Минулої п’ятниці бухгалтерів району було не впізнати. Чарівні жінки, адже переважну більшість цього професійного осередку складають саме представниці тендітної половини людства, не тиснули, як зазвичай, на кнопки калькулятора й не метушилися в постійних розрахунках. Того дня в сесійній залі районної ради вони приймали вітання й квіти, відзначаючи своє професійне свято – День бухгалтера.

Перед початком урочистостей для бухгалтерських та економічних служб району було проведено навчання з впровадження процедури електронних закупівель ProZorro. Практична реалізація ЗУ «Про державні закупівлі» викликала запитання на місцях, тому консультації, котрі на запрошення РДА надав представник авторизованого електронного майданчика «Держзакупівлі онлайн» у Хмельницькій області Костянтин Сорока, стали гарним і вчасним презентом для працівників у розрізі оволодіння ними новими теоретичними та практичними фаховими знаннями та навичками.

Після корисного перейшли до приємного, й тут у «танок пустилися» вітальні промови, відзнаки та музичні гостинці. Поздоровити винуватців свята завітали голова райдержадміністрації Василь Сукач, очільник районної ради Борис Бец, т.в.о. першого заступника голови РДА, керівник апарату Маріанна Великохатько, помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Ірина Камінська, котрі відзначили високопрофесійних та сумлінних фахівців грамотами й цінними подарунками.

А піднесеності дійству додав святковий концерт, організований артистами РЦКМ «Розмай».

Юлія ЛІЧКЕВИЧ

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар