Кулінарія

Картопля, запечена в горщиках

Інгредієнти: куряче філе – 500 г, картопля – 6-7 шт., морква – 2-3 шт., цибуля ріпчаста – 5-6 шт., масло вершкове – 100 г., сметана – 250-300 г., сир твердий – 200-250 г, часник – 4-5 зубчиків, олія, сіль, перець за смаком. Картоплю, моркву й цибулю нарізаємо невеликими кубиками

Пиріг зі святкових залишків

Після свят залишилось трохи м’яса і кілька варених яєць від салату? Їм можна знайти прекрасне застосування, використавши як начинку до пирога! Інгредієнти: для начинки: 300 г ковбаси, буженини чи іншої м’ясної нарізки, 1-2 квашених огірки, варені яйця, якщо в холодильнику залишилися свіжі помідори, можна викласти і їх; для соусу:

Щоб кам’янчанам було смачно: горіховий пиріг

Інгредієнти для тіста: вершкове масло – 200 г, борошно – 1 скл., сода – 1 ч.л., оцет, цукор – 1/2 скл., ванільний цукор – 1/2 ч.л., яйця – 5 шт., молоко – 4 ст.л., панірувальні сухарі з білого хліба – 1 скл., грецькі горіхи – 1/2 скл., цедра лимона

Смачні рецепти

Автор: | Категорії Кулінарія Немає коментарів
  Дорогі відвідувачі, якщо ви маєте бажання поділитися своїми улюбленими рецептами на нашому сайті, будь ласка надсилайте їх тексти на адресу torgok-kray@mail.ru   Хибна ікра Інгредієнти: оселедець – 1 шт., масло вершкове — 150 г, сирок плавлений – 2 шт., 3 морквини. Почищений від нутрощів, шкіри та кісток оселедець,