Кулінарія
Угорський айвовий пиріг
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/11/vengerskii_aivovii_pirog-454005-423x275.jpg)
Інгредієнти: айва – 300 г, борошно пшеничне – 500 г, маргарин або масло – 250 г, цукор – 200 г, яйця – 3 шт, сіль – половина чайної ложки, цукор ванільний – 1 пакетик. Масло або маргарин розтерти зі 100 г цукру і жовтками до білого. Додати сіль, ваніль
Варення з чорноплідної горобини
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/11/варення-1.jpg)
Інгредієнти: чорноплідна горобина – 1 кг, цукор – 1,5 кг, вода – 1 склянка. Горобину промиваємо, видаляємо плодоніжки і бланшуємо в окропі 7 хвилин, щоб ягоди стали трохи м’якшими і краще вбирали цукровий сироп. У каструлі або краще спеціальному тазі для варення ставимо грітися воду. Додаємо цукор і даємо
Сирні кекси з секретом
Інгредієнти: 700 г сиру, 400 г вершкового масла, 4 яйця, 2 склянки цукру, 10 г ванільного цукру, 4 склянки пшеничного борошна, 1 склянка ізюму, вишня, шоколад, 1/2 ч. л. соди, 2 ст. л. цукрової пудри. Розім’яти сир. Додати розм’якшене вершкове масло і яйця. Ретельно перемішати. Додати цукор, ванільний цукор,
Картопляний салат з редискою
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/05/салат-420x275.jpg)
Інгредієнти: картопля – 3 шт., варені яйця – 2 шт., цибуля – 1 шт., редиска – 5-7 шт., зелений консервований горошок – 1/2 банки, оцет – 1 ч.л., цукор – 1 ч.л., сіль – 1/2 ч.л., майонез, кріп. Картоплю відварити, дати їй охолонути й нарізати скибочками близько 1 см
Великодня закуска “Яйця в кожухах”
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/04/яйця-в-кожухах-285x275.jpg)
Інгредієнти: яйця – 13 шт. (10 – варених, 3 – сирих); сир твердий – 200 г; гірчиця – 1-2 ч. л.; борошно, сухарі панірувальні, олія для смаження, сіль, перець і спеції за смаком Варені яйця почистити, розрізати по вертикалі навпіл, вийняти жовтки. Розтерти їх, додати гірчицю, сіль, перець і
Медова паска з цукатами
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/03/паска.jpg)
Інгредієнти: молоко – 170 мл, цукор – 180 г, жовтки – 4 шт., дріжджі сухі – 1 пакетик, борошно – 500 г, вершкове масло – 180 г, лісові горіхи – 100 г, родзинки – 80 г, мед – 1 ст. ложка, ванілін – 1/3 ч. ложки, сіль за смаком,
Картопля, запечена в горщиках
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/02/6cbf727881ed8c061b2dc14d97e135d4-379x275.jpg)
Інгредієнти: куряче філе – 500 г, картопля – 6-7 шт., морква – 2-3 шт., цибуля ріпчаста – 5-6 шт., масло вершкове – 100 г., сметана – 250-300 г., сир твердий – 200-250 г, часник – 4-5 зубчиків, олія, сіль, перець за смаком. Картоплю, моркву й цибулю нарізаємо невеликими кубиками
Пиріг зі святкових залишків
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2018/01/100112826_00-460x275.jpg)
Після свят залишилось трохи м’яса і кілька варених яєць від салату? Їм можна знайти прекрасне застосування, використавши як начинку до пирога! Інгредієнти: для начинки: 300 г ковбаси, буженини чи іншої м’ясної нарізки, 1-2 квашених огірки, варені яйця, якщо в холодильнику залишилися свіжі помідори, можна викласти і їх; для соусу:
Щоб кам’янчанам було смачно: горіховий пиріг
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2017/11/gotovo-380x275.jpg)
Інгредієнти для тіста: вершкове масло – 200 г, борошно – 1 скл., сода – 1 ч.л., оцет, цукор – 1/2 скл., ванільний цукор – 1/2 ч.л., яйця – 5 шт., молоко – 4 ст.л., панірувальні сухарі з білого хліба – 1 скл., грецькі горіхи – 1/2 скл., цедра лимона
Смачні рецепти
![](https://kray-kp.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/povar.jpg)
Дорогі відвідувачі, якщо ви маєте бажання поділитися своїми улюбленими рецептами на нашому сайті, будь ласка надсилайте їх тексти на адресу torgok-kray@mail.ru Хибна ікра Інгредієнти: оселедець – 1 шт., масло вершкове — 150 г, сирок плавлений – 2 шт., 3 морквини. Почищений від нутрощів, шкіри та кісток оселедець,
- 1
- 2