Салат з огірками в овочевому соусі на зиму
Інгредієнти: огірки – 1 кг, яблуко – 1 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., морква – 1 шт., часник – 4-5 зубчиків, гострий перець – 1 шт., помідори – 3-4 шт., цукор – ½ склянки, сіль – 1 ст.л., оцет (9%) — 50 мл, олія соняшникова – 100 мл, перець чорний мелений за смаком.
Огірки нарізати кружечками завтовшки близько 5 мм. Помідори почистити від шкірки. Яблуко, моркву, цибулю, гострий перець, помідори та часник пропустити через м’ясорубку.
Змішати огірки з подрібненими овочами, додати сіль, цукор, олію, перець мелений. Варити близько 30 хвилин, додати оцет і ще трохи проварити. Розкласти в підготовлені банки, стерилізувати 10-20 хв., закатати.
Поділитися в соціальних мережах