Реконструювати, модернізувати, захистити

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

З 6 червня 2017 на посаду директора комунального підприємства «Кам’янець-Подільська міська друкарня» призначено Миколу ГУЧЕКА.

Микола Віталійович народився і виріс у с.Довжок Кам’янець-Подільського району, закінчив там середню школу. Свою трудову біографію розпочав слюсарем у райсільгосптехніці. Далі – служба в лавах Збройних Сил.

У 1982 році працював водієм швидкої допомоги в Кам’янець-Подільській районній лікарні. З 1983 року – студент Саратовської середньо-спеціальної школи міліції. Після її закінчення з 1985 по 2015 рік працював в органах внутрішніх справ на Кам’янеччині. Починав з інспектора дорожньо-патрульної служби й закінчив свою діяльність в УМВСУ начальником міжрайонного відділення ДАІ.

Наразі новопризначений керівник КП «Кам’янець-Подільська міська друкарня» планує здійснити реконструкцію діючого виробництва, його модернізацію, підняти підприємство на якісно-вищий технічний рівень, створити оптимальні умови для високопродуктивної праці, побуту та соціальної захищеності працівників.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар