Громадський бюджет Кам’янця профінансує три ініціативи

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Завершилося голосування за кращий проект, який буде реалізовано в 2019 році за кошти Громадського бюджету. На нього передбачено не менше одного мільйона гривень.

Нагадаємо, що участь в конкурсі брали шість проектів від активних жителів міста. До голосування долучилися майже чотири тисячі кам’янчан. Найбільше голосів, а, отже, й перемогу, отримали такі проекти:

1) “Європейське містечко” (поряд із ЗОШ №11) – 1580 голосів;

2) “Облаштування майданчика для ВМХ та скейт стилів катання” (в парку Героїв Євромайдану) для скейтерів і любителів спортивних велосипедів – 1482 голоси;

3) “Придбання та встановлення дитячого ігрового комплексу та благоустрій прилеглої території в дворі житлового будинку на вулиці Гагаріна, 13” – 347 голосів.

Міський голова Михайло Сімашкевич зазначив, що бере під особистий контроль реалізацію проекту, який зайняв друге місце. Оскільки ідея – дороговартісна, а її втілення має бути сучасним, надійним та безпечним.

Нагадаємо, що завдяки ініціативності кам’янчан цього року в рамках Громадського бюджету, який був започаткований 2017-го, втілено в життя чотири проекти: капітальні ремонти огорожі на площі Польський ринок, 6 та зі сторони вулиці Довгої; будівництво спортивного майданчика в ДЮСШ №2; облаштування дворика на Драй Хмари, 17; капітальний ремонт фасаду із заміною віконних блоків ЗОШ №12.

За інформацією сайту міської ради.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар