В Старій Ушиці з’явилася поліцейська станція

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

14 січня чергова поліцейська станція запрацювала в Староушицькій об’єднаній територіальній громаді. Під час її відкриття жителям селищної ради представили поліцейського офіцера Владислава Мандзюка, якому громада надала службове житло.

— Цієї події ми чекали і йшли до неї два роки, з моменту створення ОТГ, — прокоментував подію Анатолій Тимчук, голова Староушицької селищної ради. — Чи не кожного дня від людей надходять звернення, скарги, але через 50-кілометрову віддаленість від району та аварійну дорогу оперативно реагувати на виклики для правоохоронців було неможливо. А тепер поліцейський офіцер буде постійно тут і жити, і працювати. В літній період до громади приїздить велика кількість туристів і безпека їх перебування у нас також має суттєве значення.

Для поліції виділено частину приміщення селищної ради, де було здійснено ремонт. Даний пункт почне функціонувати після того, як дільничний  пройде стажування і отримає автомобіль. Пізніше на  станції нестиме службу двоє копів. В подальшому на території планують розмістити та встановити  камери відеоспостереження, які допоможуть у забезпеченні правопорядку в ОТГ. Як відзначив заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, Стара Ушиця першою в цьому році запускає подібну станцію, а це свідчить, що тут активно працюють в напрямку безпеки своїх мешканців.

За матеріалами сайту Староушицької ОТГ.

 

 

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар