У Кам’янець-Подільській центральній районній бібліотеці провели великодній майстер-клас

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Великдень – чи Христове Воскресіння – є одним з найбільш очікуваних річних свят.  Воно символізує собою весну, відродження життя і, звичайно ж, сімейне вогнище. Традиція прикрасити будинок на Великдень йде з глибини століть.  Саме тому прикраси для дому готували всією сім’єю – від малого до великого. А скільки радості це доставляє дітям!

Відродити цю традицію і зуміли у Кам’янець-Подільській центральній районній бібліотеці, підготувавши майстер-клас «Писанкові очі – Всесвіту». Досить небагато часу, підручні засоби і гарний настрій подарувала майстриня Світлана Ряба , вчитель хімії та трудового навчання Рихтівської ЗОШ  І-ІІ ступенів.  Пані Світлана розповіла про своє захоплення сувенірами з яскравих клаптиків, обривків серветок і шматочків кольорового паперу, фетру та пластика. Свої саморобки до Великодня вона представила як окрему композицію «Вироби до Великодня».

Заняття напрочуд зайняло присутніх, адже сувеніри та вироби, створені своїми руками до світлого свята, несуть особливу нотку душевності.

Оксана Клімова, завідуюча відділом обслуговування ЦРБ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар