Cалат зі шпротами, морквою і яйцями
Інгредієнти: шпроти – 150 г, картопля – 4 шт., яйця – 2-3 шт., морква – 1 шт., маринований огірок – 3-4 шт., плавлений сирок – 100 г, майонез – 4 ст. л.
Відварити картоплю, почистити і натерти на крупній тертці. Викладаємо її першим шаром на тарілку. Робимо сіточку з майонезу.
Шпроти перекладаємо в глибоку миску й розминаємо виделкою. Викладаємо другим шаром, а зверху знову майонез.
Наступним шаром будуть натерті відварені яйця. Далі йдуть натерта морква, натерті мариновані огірки та плавлений сирок. Усі шари перемащуємо майонезом та за бажаня підсолюємо. Прикрашаємо на власний розсуд.
Поділитися в соціальних мережах