Cалат «Серце Нового року»
Cалат «Серце Нового року»
Інгредієнти: печериці – 250 г, курячі сердечка – 250 г, оливки – 10 шт, помідори – 3 шт., яйця – 2 шт., майонез, зелена цибуля.
Печериці нарізаємо тонкими пластинами й обсмажуємо до золотистого кольору. Курячі сердечка відварюємо в солоній воді приблизно годину, після чого нарізаємо тоненько соломкою. Помідори ріжемо кубиками, зелену цибулю шаткуємо, а оливки нарізаємо кружечками. Перемішуємо всі компоненти. Яйця відварюємо, дрібно нарізаємо і теж вмішуємо в салат. Солимо, заправляємо майонезом і даємо трохи настоятися в прохолодному місці.
Поділитися в соціальних мережах