ПРОДУКТИ, ЯКІ ВИВОДЯТЬ З ОРГАНІЗМУ ШЛАКИ І ТОКСИНИ, ТА ЗМІЦНЮЮТЬ ІМУНІТЕТ
- Яблука – вони багаті на пектин, який виводить з організму важкі метали та токсичні речовини. Виводить паразитів з організму, допомагає при лікуванні шкірних захворювань, запаленнях сечового міхура та проблемах з печінкою.
- Артишоки – допомагають печінці та ниркам швидко очищати організм від токсинів. Використовують настої, соки та відвари з листя й коренів артишоку.
- Мигдаль – містить велику кількість білка, вітамін Е. Завдяки цьому виводить токсини з організму та гальмує процеси старіння. Допомагає відновити сили після фізичних вправ. Запобігає розвитку раку.
- Авокадо – містить глутатіон, який деактивує канцерогенні клітини та виводить токсини з печінки. Зменшує холестерин в крові та насичує її киснем.
- Лимон – необхідно кожного дня пити воду з додаванням лимонного соку, який тонізує серце та печінку. Перешкоджає утворенню каменів у нирках та очищає судинну систему.
- Буряк – очищає та омолоджує організм. Завдяки вмісту бетаїну – очищує печінку та нормалізує перистальтику кишківника завдяки клітковині.
- Капуста – виводить з організму радіонукліди, токсичні речовини та шкідливий холестерин. Завдяки органічним кислотам, нормалізує роботу шлункового-кишкового тракту та знищує патогенні мікроорганізми в ньому.
- Журавлина – виводить з організму патологічні мікроби та очищає сечовивідні шляхи, нирки. Веде боротьбу з раком та є профілактичним засобом утворення тромбів.
- Часник – завдяки вмісту аліцину, вводить токсини. Очищає кров, дихальну систему та виводить нікотин з організму.
- Броколі – веде боротьбу з раком та хворобами серця.
- Кунжутне насіння – виконує захисну функцію для печінки під час вживання алкогольних напоїв, антибіотиків.
- Імбир – покращує роботу травної системи завдяки великому вмісту амінокислот, вітамінів та ефірної олії.
- Коричневий круглий рис – виконує абсорбуючу функцію, містить безліч клітковини та вітамінів.
- Фрукти – містять безліч вітамінів, клітковини та рідину, яка виводить токсини з організму.
- Зелений чай – виконує антиоксидантну дію, завдяки вмісту катехінів допомагає гарно працювати печінці.
Джерело: https://ulyublena.com
Поділитися в соціальних мережах