Призначено головного аграрія району

Автор: | Опубліковано Політика Немає коментарів

Згідно з розпорядженням голови РДА від 15.03.2016 р. начальником відділу агропромислового розвитку призначено Надію СУЗАНСЬКУ.

Надія Михайлівна народилася 25 червня 1977 р. в смт Заболотів на  Івано-Франківщині. 2000 року закінчила з відзнакою ПДАТУ. 2009 року здобула другу вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит». Навчається в магістратурі Хмельницького університету управління та права за спеціальністю «Державна служба».

Трудову діяльність розпочала в лютому 2009 р. головним агрономом ФГ «Злагода». На державній службі — з серпня 2006 року. Працювала на різних посадах — головним спеціалістом відділу економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення, інформаційного забезпечення та соціально-трудових відносин управління АПР, головним спеціалістом відділу ревізійної роботи, правового, організаційно-кадрового забезпечення. 2008 р. обрана головою профспілкового комітету управління АПР. З грудня 2013 р. — заступник начальника управління. В березні 2016 року управління АПР перейменовано у відділ АПР, який Надія Михайлівна й очолила.

Одружена, виховує доньку.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар