Здорове суспільство починається із здорової сім’ї

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

28 травня у Кам’янці-Подільському пройшла масштабна хода «Марш сім’ї», організована Духовною радою представників християнських церков і релігійних організацій міста і приурочена Дню сім’ї та Дню захисту дітей.

Почалася хода на майдані Відродження і в супроводі святкового оркестру прямувала до Старого міста. Час від часу її учасники зупинялися, аби помолитися за благополуччя кам’янчан, добробут та процвітання рідного міста.

Урочиста частина заходу проходила на головній сцені біля Ратуші. Священики християнських церков привітали присутніх, звершили спільну молитву, подякували Богу та попросили благословення на сім’ї містян, як фундамент здорового суспільства. Також була проголошена спільна резолюція учасників ходи, в якій прозвучав заклик до міського голови Михайла Сімашкевича про підтримку та захист інституту сім’ї, основаного на біблійних принципах.

За урочистостями послідувала святкова програма для жителів та гостей міста.

Метою заходу є утвердження сімейних цінностей, привернення уваги громадськості та влади до питань захисту дітей, збереження шлюбу, виховання молоді, здатної протистояти моральному розтлінню та будувати здорове суспільство.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар