В окружній виборчій комісії округу 193 схвалили кошторис, визначилися кому платитимуть

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

На цьому тижні відбулося друге засідання окружної виборчої комісії територіального виборчого округу 193, на яке із 35 членів з’явилося 22. Серед відсутніх – і новопризначений голова Анатолій Мазуренко (від кандидата на пост Президента України Мороза О.О.). Тож його заступник Антоніна Нагнибіда (від Бойка Ю.А.) запропонувала, як і під час першого засідання, головувати члену комісії Олегу Підскоцькому (від Петрова В.В.), який вже має певний досвід у цій роботі.

На порядок денний було винесено два питання: про схвалення єдиного кошторису видатків ОВК, що складає понад 8 млн 400 тис.грн, та затвердження членів комісії, які працюватимуть на платній основі.

Заступник голови комісії Антоніна Сигізмундівна відмовилась від виконання обов’язків на платній основі, повідомивши, що в неї не вистачатиме на це часу через зайнятість на своїй постійній роботі. Тож член комісії Олег Підскоцький, крім оплачуваних посад голови комісії та секретаря запропонував членів комісії Оксану Ананіївну Тарнавську (від Литвиненко Ю.Л.). та Бориса Борисовича Охоту (від Журавльова В.М.), які вже попередньо працювали в окружній комісії та погодилася на таку почесну місію.

Разом з тим, відбулися зміни в складі членів комісії. Так, замість Петра Володимировича Конопелька (від Скоцика В.Є.) у склад комісії від того ж кандидата у Президенти увійшла Ольга Володимирівна Чорнобиль; Олега Володимировича Галяса (від Дерев’янка Ю.Б.) замінила Світлана Володимирівна Гумінська; Андрія Сергійовича Гуменюка (від Кривенка В.М.) – Валентина Володимирівна Магілат; Сергія Леонідовича Донець (від Данилюка О.В.) – Антон Борисович Охота.

Надія ЄРМЕНЧУК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар