В Кам’янець-Подільському районі стартує місячник Червоного хреста

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

З 1 по 30 квітня під гаслом «100 років милосердя» проходитиме традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України.

Його мета – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ/СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

Заходи місячника – це збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тих, хто не може самостійно пересуватись, шкільного приладдя, іграшок, надання побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства Червоного Хреста України, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення.

Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до Кам’янець-Подільської організації Товариства під час місячника, допоможуть надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення, притулкам та інтернатам для дорослих та дітей; поповнити склади недоторканих запасів усім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру; поновити матеріально-технічну базу для навчання населення навичкам надання першої допомоги особам, які постраждали при надзвичайних ситуаціях тощо.

Сподіваємось, що добрі та щирі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна їхня допомога. Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!

Кошти можна переказати на рахунок:

р/р 26000000250040

ЗКПО 02940374

МФО 300023

ПАТ «Укрсоцбанк» (для Кам’янець-Подільської РО ТЧХУ).

Євгена БОРИЛЮК, голова РО ТЧХУ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар