Цементники облаштовували територію біля Бакотського монастиря

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

ПАТ «Подільський цемент» компанії CRH в Україні долучився до впорядкування території, прилеглої до Бакотської затоки, яка належить до національного природного парку «Подільські Товтри», одного із семи природних чудес України. Аби оглянути зроблене та прийняти роботи, виконані в межах завершеного спонсорського проекту з благоустрою території навколо Бакотської затоки на суму понад 100 тисяч гривень, у заповідник завітали заступник голови райдержадміністрації Микола Чумак, директор НПП «Подільські Товтри» Олександр Оцишен, голова ГО «Бакота» Тарас Горбняк та голова правління ПАТ «Подільський цемент» Кевін Маккеон.

У рамках проекту тут провели облагороджувальні роботи вздовж стежин, що ведуть вниз, до Бакотського скельно-печерного монастиря. Зокрема, оновили перильне огородження та оглядові майданчики, зробили частковий ремонт сходинок, встановили нові дерев’яні лавки та урни для сміття, поставили металевий навіс із кованими елементами над джерелом води. Усе це було реалізовано відповідно до вимог та особливостей цього заповідного ландшафту та завдяки тісній співпраці із науковцями НПП «Подільські Товтри» та ГО «Бакота».

  • Ми з радістю прийняли ініціативу керівництва ПАТ «Подільський цемент» про допомогу в облаштуванні території біля скельно-печерного монастиря, адже щороку сюди приїжджають тисячі туристів і вірян, які здійснюють тут свої екскурсійні та паломницькі походи. Дякуємо за допомогу та завжди раді бачити працівників компанії серед відвідувачів цієї неповторної пам’ятки, – зазначив провідний фахівець з рекреації Національного природного парку «Подільські Товтри» та голова ГО «Бакота» Тарас Горбняк.

ПАТ «Подільський цемент» співпрацює із НПП «Подільські Товтри» як у межах своєї основної діяльності, так і в сфері корпоративної соціальної відповідальності, зокрема в напрямі охорони навколишнього природного середовища.

  • Цього разу ми разом подбали й про поліпшення безпеки і комфорту людей, які сюди прибувають. Адже для того, аби насолодитися красою цього унікального куточка Дністровського краю, людям різного віку та дітям доводиться долати досить крутий, але цікавий шлях з гори до монастиря. Ми переконані, що зробивши таку потрібну справу ми привабимо нових відвідувачів до цієї визначної пам’ятки Поділля, – прокоментував голова правління ПАТ «Подільський цемент» Кевін Маккеон.
Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар