До Кам’янця на гостину!

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Із повітряними кулями, концертами та численними сюрпризами 19-21 травня Кам’янець святкуватиме свій день народження. Урочисті заходи розпочнуться ще в четвер, 18 травня. Цього дня РЦКМ «Розмай» запросить на звітний концерт коледжу культури і мистецтв. Також кам’янчани зможуть долучитися до Всесвітнього дня вишиванки, який проходить щорічно у третій четвер травня, й одягнути цього дня вишиту сукню чи сорочку.

19 травня, у п’ятницю, коли в місті розпочнеться повітроплавна фієста, на майдані Відродження планується шоу світіння куль. Цього ж дня на аеродромі в селі Кам’янка вдруге пройде фестиваль малої авіації. Запам’ятається останній день робочого тижня для кам’янчан і гостей міста музичним вечором на Руській брамі в рамках фестивалю національних культур «Острів семи скарбів». У той же час на площі Польський ринок пройде вокальний конкурс «Голос Кам’янця».

У суботу 20 травня місто прийматиме міжнародні делегації і урочисто відзначатиме день народження. В Європейському сквері планується підписання угод із новими містами-партнерами, а також проведення Карнавалу дружби за участю гостей і всіх бажаючих кам’янчан у напрямку Старого міста. Тут, біля Ратуші, відбудуться офіційні заходи, а після на Вірменському бастіоні – відкриття парку мініатюр «Замки України».

А далі програма Дня міста наповнена концертною програмою, модними показами, дефіле красунь із сучасними зачісками, конкурсом «Міні-міс і міні-містер Кам’янця-Подільського», виступом фіналіста вокального шоу «X-фактор» Олександра Кривошапка та учасників фестивалю «Острів семи скарбів».

Святкування продовжиться і в неділю – відкриттям виставки незалежних художників у фортеці, концертом симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії.

За матеріалами сайту міської ради.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар