Тротуару бути!…

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Нарешті збулася мрія жителів с.Смотрич: тут з’явився довгоочікуваний тротуар. Тепер мешканці зможуть крокувати  від зупинки й не хвилюватися за свою безпеку. За підтримки голови Колибаївської сільської ради ОТГ Михайла Желізника були виділені кошти і розроблений проект. Роботу виконували фахівці з ПП «Євро-99» (керівник – С.Мартиросян).

Як депутат, хочу відзначити, що разом ми зуміли вирішити чимало технічних питань. Люди, які трудяться в бригаді, спокійно вислоховують і швидко виправляють недоліки, працювати з ними легко й приємно.

Попри те, що наша ОТГ існує лише 1,5 року, наш голова Михайло Желізник зробив уже чимало добрих справ у кожному населеному пункті громади – збудовано ФАП в Колибаївці, зроблено ремонт у сільській раді, обладнано кабінети, реконструйовано депо в Ходорівцях, відремонтовано клуби, школи, садочки, дороги, деякі відрізки котрих встелено асфальтом. Наразі в планах – закінчити асфальтування вулиці Фрунзе, що в с.Смотрич.

Ми, жителі Смотрича, хочемо подякувати бригаді С.Мартиросяна за те, що в короткий термін при такій високій температурі як повітря, так і асфальту вони зуміли виконати свою роботу, а також сільському голові Михайлу Желізнику, що дослухався до людей, пішов назустріч депутатам і допоміг у вирішенні проблеми. Об’єднаній територіальній громаді бути, якщо є такий голова. Думаю, що для нашого села чце лише початок.

                                                                                                                                                                                              Інна ГОРОДИНСЬКА, депутат с.Смотрич. 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар