ПОКИ ЩО БЕЗ РИНКУ, АЛЕ З ОПТОВИМ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Минулої суботи ми поцікавились у кам’янчан, чи варто відкривати Центральний ринок в умовах карантину. За три дні тема не залишила байдужими майже 5 тисяч громадян. Ми вдячні всім і кожному особисто за вашу думку. Адже саме ми, пересічні громадяни, маємо впливати на рішення влади і саме разом приходити до спільного знаменника у таких важливих питаннях.

Отже серед ста восьми респондентів, які взяли участь у нашому опитуванні лише дев’ятеро відкрили б центральний ринок, натомість більше дев’яноста висловили своє категоричне «ні». Ще восьмеро висловились неоднозначно. У відсотковому співвідношенні це виглядає наступним чином:

  • За відкриття – 8%.
  • Проти відкриття – 90%.
  • Ті, хто сумніваються – 2%.

Крім того багато мешканців міста змістовно аргументували свої думки у коментарях. Тож найцікавіші з них (та, звісно, ті, що набрали найбільшу кількість схвальних відгуків) ми опублікуємо на сторінках нашого видання 3 квітня у п’ятницю. Щиро дякуємо усім дописувачам та активним учасникам. Головне і надважливе у цей час – це небайдужість та згуртованість! Зрештою, вірю, що вже незабаром наш Центральний ринок знову запрацює. І усе, що трапилось, згадуватимемо як жахливий сон.

Міцного здоров’я всім, і хай береже усіх нас Бог.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар