НАВКОЛО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОБ’ЄДНАЛОСЬ ДЕКІЛЬКА ПАРТІЙ

Автор: | Опубліковано Новини 1 Коментар

22 січня з нагоди Дня Соборності України в Кам’янці-Подільському міська влада зібрала віче. Міський голова Михайло Посітко, а також настоятель храму ПЦУ Богоявлення Господнього отець Ігор привітали присутніх з цією знаменною подією, а історичні реконструктори з ГО «Кам’янець-Подільське військово-історичне товариство» в одностроях військ Української народної республіки зачитали текст 4 універсалу, в якому Українська центральна рада 22 січня 1918 року (в той самий день, що і акт злуки, тільки на рік раніше) проголосила незалежність України.

Заодно міський голова прозвітував перед громадою за рік своєї роботи на посаді. Послухати Михайла Володимировича зібралося декілька сотень жителів міста, в основному прихильники політичної партії ВО «Свобода», до якої належить сам міський голова і переважна більшість його команди.

Серед своїх та досягнень команди Михайло Посітко в першу чергу відмітив нову якість управління містом, головною метою якої, на його думку, є служіння громаді. А ще у вагомі здобутки він додав завершену другу чергу реконструкції Центрального міського стадіону, отримання 1 млн євро гранту на створення в приміщені міської друкарні Центру підтримки малого і середнього бізнесу, ремонт дороги на залізничному переїзді, що веде до Мукші-Китайгородської, що дозволило звільнити цю ділянку від постійних заторів. Згадав міський голова і про опозицію, яка, за його словами, саботує роботу міської влади, а тому ще раз підтвердив свій намір подати до Верховної Ради України звернення про розпуск Кам’янець-Подільської міської ради. І пообіцяв, що попри все, якісні зміни в місті продовжуватимуться.

Кульмінацією віча стало представлення загалу нового суспільно-політичного руху «Стоп Реванш». До нього увійшли крім ВО «Свобода» і пов’язаних з ним громадських і політичних організацій, місцеві осередки політичних партій «Удар» та «Наш Край» Головним своїм завданням рух бачить продовження започаткованих перетворень і недопущення повернення опозиційних сил до влади в місті. Наразі рух вимагає розпуску міської ради цього скликання, але перед тим висловлюють надію, що міські обранці все ж таки затвердять бюджет громади на 2022 рік.

Звершився мітинг відомою піснею у виконанні колективу «Пісенне мереживо» Народного театру пісні ЦКіМ «Розмай» «Батько наш Бандера».

Станіслав ОРЖЕХОВСЬКИЙ.

Поділитися в соціальних мережах
Коментар
  1. Posted by Джой казино зеркало

Додати коментар