Малиновецькі детективи або як сусіди ліс “позичали”

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Чи могли б ми уявити, що справжня детективна історія розгорнеться на берегах Дністра в мальовничому куточку Кам’янеччини поруч із селом Малинівці? У малозаселеній частині місцеві жителі помітили кілька вантажівок з кругляком молодих дерев, а згодом і місце, де ці дерева активно вирізали та вантажили невідомі.

Запідозривши недобре, люди одразу зателефонували до сільської ради, щоб прояснити, з чийого дозволу проводяться такі роботи. Отримавши тривожне повідомлення, сільський голова Тетяна Криворучко разом із секретарем сільської ради Оксаною Лалак та директором комунального підприємства Сергієм Козаком негайно прибули на місце незаконної вирубки. Паралельно з цим терміново викликали й наряд поліції. Така оперативність спричинила у зловмисників щире здивування та шок. Як кажуть, взяли «тепленькими».

Порушниками виявились «гості» з Чернівецької області. Тепер нашими правоохоронними органами проводяться слідчі дії у цій справі. У сільській раді впевнені, що винні понесуть покарання за свій злочин. Але, що більш важливо, цей неприємний інцидент показав, що свідомі громадяни в співпраці з органами місцевого самоврядування можуть протидіяти незаконним вчинкам, що є одним з важливих кроків у розбудові громадянського суспільства.

За матеріалами сайту Жванецької ОТГ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар