Добрий початок – половина справи

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

На подвійне свято травневого ранку зібралася численна сільська громада з осередком у с.Колибаївка.

Відродження пожежного депо в Ходорівцях вітали представники районної та міської влади, а народний депутат Володимир Мельниченко запевнив зібрання в тому, що «колиска держави – село – процвітатиме, а тим більше, якщо МНС – поруч».

Олег Гуменний, перший заступник голови облдержадміністрації, у своєму виступі підкреслив, що з Фонду регіонального розвитку на будівництво, придбання техніки, найновішого оснащення для цього важливого об’єкта було виділено близько 1 млн.грн. За традицією поважні гості вручили новоствореному колективу подарунки.

На запитання, що відчуває в цей хвилюючий момент, професійний пожежник, начальник депо Віктор Чорненький відповів коротко «Радість».

У комунальному підприємтсві «МПО Ходорівці» працюватиме 7 рятувальників. За рахунок Державного фонду регіонального розвитку (532 тис.грн.) після проведення тендерних процедур для них придбано пожежний автомобіль ЗІЛ 131.

Отож, автобуси з мешканцями прилеглих сіл вирушають до амбулаторії загальної практики смейної медицини в с.Колибаївка, бо ж кожному хочеться на власні очі побачити, як реформування медицини наближається до європейських стандартів.

Володимир Мельниченко урочисто вручає ключ від ВАЗ Lada 112 – своєрідної карети швидкої допомоги, а очільник громади Михайло Желізник наголошує на тому, що надання якісних послуг населенню вдосконалюватимуться завдяки ентузіазму та повсякденній кропіткій роботі депутатської групи. Не менш цінним подарунком для потреб амбулаторії став електрокардіограф від обласної влади.

Усі бажаючі оглядають кабінети терапевтів і педіатра, маніпуляційну, кімнату фізпроцедур, денний стаціонар, а завідувач Галина Свіязьких упевнена, що це лише початок великої роботи.

Що ж, добрй початок – половина справи. Тож від читача побажаємо рятувальній службі «сухих рукавів», а сільській медицині – дообстежених громадян.

Лариса ЄГОРОВА.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар