COVID-19 ПРОТИ КАМ’ЯНЕЦЬКИХ ЗБРОЯРІВ. ХТО КОГО?

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

ДП «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки», яке спеціалізується на розробці та виробництві артилерійсько-стрілецьких озброєнь, є одним з найуспішніших і стабільно працюючих підприємств Кам’янця-Подільського. Та, схоже, що смертоносний COVID-19 вирішив серйозно погосподарювати на цьому виробництві, яке має стратегічне значення для економіки та безпеки держави і підірвати його міць та силу. Спершу він «окоронував» одну з працівниць цього заводу, мешканку приміського Довжка, яка в свою чергу передала «естафетну паличку», вірніше вірусну, ще двом колегам по роботі. А вже 24 та 25 травня смертоносний COVID інфікував одразу аж 21 зброяра, частина з яких контактні особи.

Загалом, за інформацією Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», на ДП НТК «Заводі точної механіки» станом на 27 травня 27 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Ті, хто контактував з виявленими хворими, наразі перебувають на самоізоляції.

Також відомо, що минулого тижня підприємство не працювало. Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій рекомендувала і надалі тимчасово призупинити його роботу.

Василь ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар