Бажаєш запустити власний проект – у Кам’янці-Подільському «Битва Стартапів»

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Батл для тих, хто має бізнес-ідею, бажає запустити власний проект і здатний переконати суддів у доцільності його реалізації. 5 грудня у Кам’янці-Подільському відбудеться 99-та “Битва Стартапів”. Якщо ви хочете спробувати свої сили в інвест-батлі, то на даному етапі вам потрібно всього лише зареєструвати стартап, заповнити анкету на сайті https://battle.startup.network/ua/events/355882/ та чекати результатів від експертної ради. Про це повідомляють на сторінці заходу. Участь у заході  безкоштовна, але тільки для тих команд, які успішно пройдуть попередній відбір.

Організаторами батлу є компанія Startup.Network, яка допомагає молодим підприємцям швидко знайти перші інвестиції для своїх проектів, а інвесторам – ефективно вкласти гроші в бізнес-ідеї.

99-та “Битва Стартапів” пройде у два етапи:

З 17.00 до 18.00 – панельна дискусія:

Успішні підприємці поділяться з молодими колегами своїм досвідом та накопиченими знаннями, розкажуть про останні тенденції у світі інвестування та дадуть цінні поради з побудови бізнесу.

З 18.00 до 20.00 – презентації стартапів:

Перед експертною радою виступлять заздалегідь відібрані проекти. На презентацію одного стартапу буде відводитися 6 хвилин: перші 3 – безпосередньо на виступ автора і ще 3 на питання та зауваження експертів.

Переможцем стане проект, який набере найбільшу кількість балів за результатами голосування експертів.

Захід відбудеться 0 17.00 в конференц-залі №1 готелю “7 Днів”. Вхід для гостей безкоштовний за попередньою реєстрацією.

За матеріалами міської ради.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар