Кримінальна хроніка

Автор: | Опубліковано Кримінал Немає коментарів

Район

3 травня в с.Кульчиївці до 52-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа та під приводом виготовлення документів для роботи за кордоном заволоділа 8800 грн.

17 травня в смт Стара Ушиця невстановлена особа, віджавши металопластикове вікно, проникла в квартиру 56-річного місцевого жителя, звідки викрала ноутбук Asus, два наручні годинники, золоті хрестик, ланцюжок, обручку та перстень.

 Місто

8 березня повідомлялося про відкрите заволодіння жіночою сумкою в 35-річної місцевої жительки. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 19-річний місцевий житель.

15 травня повідомлялось про крадіжку телефонного кабелю з підвального приміщення на вул.Героїв Небесної сотні. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 34-річний місцевий житель.

У ніч на 19 травня на вул.Смірнова невстановлена особа, пошкодивши навісні замки, проникла в підвальне приміщення будинку 61-річної місцевої жительки, звідки викрала спортивний велосипед McKenzie.

20 травня, близько 16.00, у пров.Шевченка до 73-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа та під приводом звільнення її онука від ув’язнення з колонії, в якій він перебуває, шахрайським шляхом заволоділа 3000 грн.

* Близько 19.00 невстановлена особа під приводом продажу вилкового штабелятора (ручний підйомник) шахрайським шляхом заволоділа в 59-річного місцевого жителя 5000 грн.

21 травня, близько 2.30, у дворі будинку на Нігинському шосе невстановлена особа із застосуванням фізичного насильства відкрито викрала в 44-річного місцевого жителя мобільний телефон Nokia-216.

22 травня на вул.Фрунзе невстановлена особа викрала підземний кабель зв’язку довжиною приблизно 40 м.

У період з 22 по 23 травня на території заводу на вул.Івана Франка невстановлена особа, підібравши ключ, проникла в складське приміщення 35-річного місцевого жителя, звідки викрала шліфувальну машинку, електродриль та два перфоратори.

23 травня на території центрального продовольчого ринку на пр.Грушевського невстановлена жінка під приводом зняття порчі шахрайським шляхом заволоділа у 32-річної місцевої жительки двома золотими каблучками, золотими сережками та 300 грн.

24 травня на вул.Розвадовського невстановлена особа, пошкодивши навісний замок, проникла в підвальне приміщення будинку, звідки викрала велосипед «Форвард», що належить 31-річному місцевому жителю.

За матеріалами ГУ НП у Хмельницькій області.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар