Мільйонери – не курчата, їх рахують навесні

Автор: | Опубліковано Економіка Немає коментарів

Завдяки креативному підходу працівників Кам’янець-Поділької ОДПІ до роз’яснювальної діяльності щодо декларування отриманих доходів податкова культура населення з року в рік зростає. Підтвердження цьому – деклараційна кампанія-2017. Повідомивши податківців про доходи, отримані у 2016 році, свій конституційний обов’язок виконали 1054 мешканці регіону, задекларувавши близько 56 мільйонів гривень. У 5-ти з них доходи перевищили один мільйон гривень, а 178 скористались правом на отримання податкової знижки й майже півмільйона гривень їм повернуть з бюджету.

Позитивним підсумком декларування стане наповнення бюджетів усіх рівнів майже двома мільйонами податку на доходи фізичних осіб та майже на півмільйона – військовим збором. Згідно з документами, більшість декларантів свої високі доходи отримали переважно від дарування, спадщини, продажу нерухомого та рухомого майна, здачі в оренду приміщень чи земельних ділянок та інвестиційних прибутків. Порівняно невелика частина – від оплати праці. Це свідчить про те, що ще не всі усвідомили небезпеку тіньового ринку робочої сили і ризики, з ним пов’язані.

Кам’янецькі податківці завжди готові допомогти у вирішенні проблем сумлінним платникам і закликають звертатися всіх, у кого виникають запитання. До послуг клієнтів -висококваліфіковані спеціалісти та комфортний Центр обслуговування, співробітники якого надали протягом 4-х місяців 2017 року 5056 послуг.

Володимир СКОБ’ЯК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар