РИСОВИЙ КВАС

Автор: | Опубліковано Здоров'я Немає коментарів

Через відкладення солей виникає біль у суглобах, попереку та шиї. Остеохондроз неможливо вилікувати швидко. Але полегшити біль і самопочуття допоможе рисовий квас, який виводить солі з організму.

У літр відстояної перевареної води всипати чотири столові ложки будь-якого рису (цілого!), три столові ложки цукру та п’ять родзинок чорного кольору. Розмішати й настоювати чотири дні. За спекотної погоди досить і трьох.

Після цього напій потрібно відцідити, перелити в зручний посуд і зберігати в холодильнику. Пити по пів склянки тричі на день після їди.

Наступну порцію готують із решток першої: до осаду, що залишився після злитого квасу, додати літр води, три столові ложки рису, стільки ж цукру та чотири родзинки. Настоювати в тому ж режимі.

Після другого зливання рисового квасу залишок не викидайте, використовуйте його для третьої порції, додавши по дві столові ложки рису та цукру, три родзинки.

Такий квас діє на зразок поширеної методики очищення рисом, тільки цей спосіб менш клопіткий.

Олена ГНАТЮК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар