Призначено нового керівника поліції Кам’янця-Подільського

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Вчора правоохоронці міста та журналісти познайомилися з новопризначеним начальником міськвідділу поліції, обов’язки якого відтепер тимчасово виконуватиме підполковник поліції Юрій БІЛЯНСЬКИЙ. Керівника підрозділу зібранню представив начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Василь Віконський.

– Хочу наголосити, що в Національній поліції існує правило: наші співробітники – це не кабінетні працівники. Поліцейський тоді може виконати поставлені завдання, коли він працює на вулиці й бачить все на власні очі, – зауважив Василь Васильович.

Під час спілкування з журналістами Юрій Білянський коротко розповів про себе. Народився він 21 червня 1978 року на Городоччині. Роботу в органах внутрішніх справ розпочав 1995 року з посади оперуповноваженого. Серед останніх посад – керівник Новоушицького, Летичівського та Хмельницького районного відділень поліції, начальник відділу логістики та матеріально-технічного забезпечення Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Наразі Юрій Олександрович з родиною мешкає в місті Дунаївці. Одружений, виховує двох синів.

– Я відкритий до співпраці з журналістами. За необхідності будемо проводити брифінги та розповідати про резонансні випадки для якомога більш повного їх висвітлення в засобах масової інформації. Якщо в кам’янчан виникне потреба поспілкуватися особисто, звертайтеся за телефоном 067-384-09-17, – підсумував Юрій Олександрович.

Наталя КАМІНСЬКА.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар