Китайгород – Гройсману. Крик про допомогу

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Не секрет, що дороги нині, а тим паче, сільські автомагістралі, – це одна з традиційно негативних прикмет нашого часу. І хоча б, здавалося, живемо в ХХІ столітті, у час інтернету та нанотехнологій, це аж ніяк не впливає на якість шляхів. Збудовані багато десятиліть тому, вони руйнуються під впливом часу й погоди, а сучасні регулярні підсипання та латки виявляються неефективними і сходять з поверхні доріг разом зі снігом.

Не в силах надалі терпіти їзду такими дорогами, що нагадують радше поверхню Місяця з характерними для нього кратерами, у Китайгороді зробили ще одну спробу по-своєму вирішити проблему – звернулися з відповідним листом до вищих ешелонів влади. 26 березня на сторінці Китайгородської об’єднаної територіальної громади у Фейсбук з’явилося повідомлення:

«Прем’єрміністру України Гройсману В.

Голові Хмельницької ОДА Корнійчуку О.

Китайгородська сільська рада об’єднаної територіальної громади звертається до вас з проханням допомоги в ремонті частини дорожнього покриття автодороги обласного значення «Рогізна – Дерев′яне».

На території ОТГ всього доріг обласного значення 50 км і всі вони в жахливому стані, але цей напрямок, що обслуговує 10 сіл та має протяжність 22 км, є найгіршим у районі, про що неодноразово писалося у місцевих ЗМІ.

Просимо відремонтувати хоча б найгірший двокілометровий відрізок з 22-х кілометрів суцільної руйнації.

Сільська рада співфінансує ремонт у сумі 2 000 000 гривень.

Подивіться на фото, що додаються до листа. Уявіть, як кожен день долають цю відстань школярі і дошкільнята з 8 сіл, що підвозяться до трьох шкіл і дитсадків трьома шкільними автобусами, і як почуваються пасажири та водії рейсових автобусів упродовж 9 рейсів на день.

Додаток: попереднє звернення, фото та відео доріг додаються.

Сільський голова Ю.В. Безродний».

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар