«Караоке на майдані» по-кам’янецьки

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

16 вересня у Кам’янці-Подільському знімали народне музичне телешоу «Караоке на майдані» з його незмінним ведучим Ігорем Кондратюком. Про те, що чи не все багатотисячне місто зібралося поспівати біля Ратуші, свідчив хоча б рух маршруток №1 та №7, які вщент були забиті шанувальниками телепередачі.

Стільки люду в одному місці Кам’янець, напевно, ще не збирав. Воно й не дивно, адже за 19 років народної слави «Караоке» Кам’янець-Подільський став першим містом у Хмельницькій області, де його знімали.

Це була якась масова ейфорія. Найзатятіші фанати шоу ще за декілька годин до початку зйомок займали свої позиції. Були й такі, що ще з 7-ї ранку розспівувалися у Старому місті. А ті, кому фізично не вистачило місця поблизу співочого кола, вдавалися до найризикованіших способів споглядання. Найвідважніші піднімалися водостічною трубою на балкони напівзруйнованого будинку, що навпроти Ратуші, вилазили на височенні опори сцени, що на площі. А дехто ухитрився навіть вилізти на голову і фотоапарат пам’ятника туристові.

Загалом зйомки тривали з 12.00 до 15.00. Знімали одразу 2 передачі. За результатами оплесків глядачів та збору коштів, найголосистішими кам’янецька публіка визнала Дмитра Прокопова й Тетяну Фтемову.

Слід сказати, що випробувати свої голосові зв’язки хотіло понад сотню подолян. Однак поталанило не всім. Тож за результатами першого туру першої програми Ігор Кондратюк обрав трьох учасників.

Четвертою стала дівчина-джокер, батьки якої заплатили вісім з половиною тисяч гривень, аби вона заспівала. Перемогу ж, за оплесками глядачів та зібраними коштами з відривом у понад тисячу гривень, здобув кам’янчанин Дмитро Прокопов, який виконав у фіналі пісню «Тумани» Макса Барських. Йому й дістався головний приз – телевізор.

Не менш видовищним виявився і фінал другої програми, за першість в якій боролися кам’янчанка Тетяна Фтемова та джокер Аліна, яка приїхала до нас спеціально на караоке з Бердичева. Участь у пісенному змаганні їй вартувала дванадцять тисяч гривень, які заплатив її свекор. Можна сказати, що це був справжній двобій вокалістів. І лише різниця в 200 гривень вивела у переможці нашу землячку.

Як зізнався після зйомок журналістам ведучий Ігор Кондратюк, що після того, як почув голос Тані, зрозумів, що у неї великі шанси на перемогу. А ще столичний гість був у захопленні від міста, кам’янецької публіки і відзначив велику кількість людей, яка зібралася на площі.

Телевізійна версія програми вийде в ефір 1 та 22 жовтня на телеканалі СТБ. Далі знімальна група «Караоке на майдані» вирушила в Ужгород.

Ольга ОЛІЙНИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар