У селі Тарасівка, на Кам’янеччині, провели Новорічно-Різдвяні свята

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

 

З Різдвом Христовим! З Новим роком! Зі святим Водохрещам! Щедрим на свята, привітання та найщиріші побажання є початок року та місяць січень. Він дає нам змогу втішати один одного, зустрічаючи Новий рік по-новому, з новими мріями та сподіваннями й з великою радістю на душі й у серці.

Саме так, по-новому, зустріли, святкували та проводжали Новорічні й Різдвяні свята 20 січня в селі Тарасівка. Захід відбувся завдяки організатору, завідувачу бібліотеки Людмилі Чорній у сільському клубі (керівник Віктор Варяниця), де зібрались односельчани.

Вперше на такому заході привітали жителів села Тарасівка голова Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Руслан Олегович Нестеров та виконуючий обов’язки старости Юрій Григорович Сидорук, менеджер “ЕНСЕЛКО-АГРО” Валентин Григорович Ткачук, священик храму Іоанна Богослова Сергій Олексюк з матушкою Тетяною та церковним хором і учасниками недільної школи «Благовість».

Розпочали свято Різдвяним вертепом учні Баговицької ЗОШ І-ІІІ ст. (директор М.М. Арсенюк) Олександр Карасьов, Юрій та Віталій Бойчуки, Владислав та Олег Вержановські, Давид Шулега, Юліана та Ліліана Мар’яніні, Софія Рожанківська, Олександра Палагнюк, Анастасія Романишена, які також є учасниками молодшої вокальної групи “Первоцвіти”. Привітали глядачів учасники старшої вокальної групи “Любисток” Вікторія Макогонюк, Станіслава Гладкоскок, Ніла Болюк, Леся Карасьова, Неля Мар’яніна та Людмила Чорна. Позитивні емоції викликали вихованці дитячого садочка “Золотий ключик» (керівник Н.О. Мар’яніна) за активної участі вихователя Вікторії Макогонюк. З найкращими побажаннями та професійним співом виступили постійні учасники святкових концертів Ігор Романишин, Наталія Крива і Дарина Титарчук.

Тож нехай усі нові задуми, бажання та сподівання віри, надії, любові та мирного неба збудуться у новому році.

                                                                                                                                                           Неля МАР’ЯНІНА, завідувач ДНЗ “Золотий ключик”.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар