САЛАТ «КАБАЧКИ З САРДИНОЮ»

Автор: | Опубліковано Готуємо смачно Немає коментарів

Iнгредієнти: 0,3-0,5 л олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 350 г томатної пасти, 2,5 кг кабачків, 2 банки сардин в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без верху), 1 скл. цукру, 100 г оцту (9%).
У 0,5 л олії потушити 1 кг цибулі (кубиками), додати 1 кг моркви (тертої), потушити, додати 350 г томатної пасти. Як закипить, додати 2,5 кг кабачків (порізаних кубиками), 2 банки сардин в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без верху), 1 склянку цукру.
Тушкувати 30 хв., додати 100 г оцту, потушкувати ще 20 хв., розкласти в стерильні банки, закрутити. Виходить 5 л або 10 баночок по 0,5 л. Зберігається гарно, не «стріляє». Олії можна давати трішки менше.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар