Виховують чемпіонів

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Ще однією «родзинкою» нашого міста назвав у вітальній промові Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «MMA PRO UKRAINE-10. Битва в фортеці-2» мер Михайло Сімашкевич, а депутат Верховної Ради України Володимир Мельниченко наголосив на важливій ролі спорту в справі військово-патріотичного виховання підростаючого покоління. Вигуки «Слава Україні! Героям Слава!», що неодноразово лунали протягом вечора та присутність учасників АТО, створювали неповторну піднесену атмосферу.

Та головними героями справжнього спортивного свята стали члени клубів змішаних єдиноборств з Києва, Харкова, Одеси, Луцька, Рівного, Миколаєва, Кривого Рогу, Умані, Дніпрорудного, Молдови, Узбекистану, Румунії, серед яких – чемпіони світу, Європи, переможці й призери національних чемпіонатів. Саме вони безкомпромісною, іноді навіть жорсткою боротьбою за перемогу викликали в присутніх шквал емоцій. Та все ж особливу увагу, звичайно, привертали два з одинадцяти поєдинків. Саме в них брали участь кам’янчан. І наші земляки змусили собою пишатися. Спочатку 21-річний Олександр Горшечник здолав досить сильного суперника з Кривого Рогу, а бій за титул тимчасового чемпіона України в легкій вазі, у якому 26-річний Максим Пашков, програючи в ході гри, все ж здобув вольову перемогу, став справжньою окрасою турніру. Серед інших найбільш напруженими були поєдинки за гран-прі в напівсередній вазі, за титул інтернаціонального чемпіона за версією WMMAF та супербій. Тут бійці з Миколаєва перемогли суперників з Луцька та Румунії, а киянин – титулованого бійця з Молдови.

Спортсмени, кам’янчани та гості міста відзначили титанічну працю організатора дійства –президента «MMA CLUB ГУНИ» Юрія Нестеровського, який з притаманною йому скромністю подякував за співпрацю міському голові та народному депутату, вручивши їм цінні подарунки з клубною символікою.

Володимир СКОБ’ЯК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар