СВЯТО ФУТБОЛУ

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

5 червня на цетральному стадіоні смт Стара Ушиця відбулося спортивне свято футболу. Було проведено 2 гри за кубок району з футболу пам’яті Анатолія Крупицького та «Кубок Дністра».

Цього дня на свято завітало багато гостей. Серед них – помічник народного депутата Ігоря Марчука –  Олександр Дяконов, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту РДА Віктор Дорож, голова федерації футболу Кам’янець-Подільського району Роман Булигін, член виконавчого комітету федерації футболу Кам’янець-Подільського району, радник голови Анатолій Кухаренко.

Із вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Анатолій Тимчук. Він привітав учасників, вболівальників та гостей із початком спортивного свята, побажав командам хорошої гри і щоб фортуна вибрала найсильнішого.

Цьогоріч у Кубку району з футболу пам’яті Анатолія Крупицького вперше взяли участь команди з Чемеровеччини, Дунаєвеччини та Нової Ушиці. Перед фіналом, що вдруге проходив у Старій Ушиці, ”Кубок Дністра” розіграли команди ”Дністер” (Староушицька СТГ) та ”Формат” (Китайгородська СТГ).

Всі ігри пройшли в цікавій та безкомпромісній боротьбі. Команди показали чудову гру, і в підсумку першого змагання з рахунком 2-1 перемогу здобула команда «Дністер» Староушицької громади.

Володарем «Кубку Крупицького» стала команда ”Тірас” (Слобідсько-Кульчиєвецької СТГ), яка розгромила суперників з ФК ”Маків’ ‘(Маківської СТГ) з рахунком 9:0.

Обидві гри не залишили байдужими вболівальників, адже можна було бачити цікаву і напружену гру із хорошими голами. На трибунах було людно. І щоразу в перервах між таймами прихильників футболу розважали запальними танцями учениці Староушицького та Подільського ліцеїв, а також молодші школярі, зразковий духовий оркестр та працівники клубних закладів.

Приємно, що місію вручення Кубка доручили брату Анатолія Крупицького Валерію.

Приємною несподіванкою для команд-переможців стали подарункові сертифікати для придбання спортивного інвентаря від народного депутата Ігоря Марчука, які вручив його помічник Олександр Дяконов. Команда «Дністер» отримала сертифікат на суму 1000 грн, команда «Тірас» – 5000 грн.

Всі переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами відповідного гатунку. Також окремими грамотами було відзначено футболістів, які зробили значний внесок у спортивне життя громади.

Висловлюємо подяку всім активним мешканцям, що долучилися до свята, за прохолодні напої, смачну уху, неперевершений шашлик і просто за хороший настрій.

Пресслужба селищної ради.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар