МІЖНАРОДНІ БЛАГОДІЙНІ МАТЧІ

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

4 травня ФК «Динамо» (Київ) провів свій вже 6 благодійний матч під гаслом «Матч за мир! Зупинимо війну!». Нашу команду приймав швейцарський «Базель». Глядачі самі вирішували, скільки вони можуть заплатити за квитки на матч, вхід на який був безкоштовним. Зібрані кошти з цього футбольного поєдинку будуть спрямовані на підтримку Херсону.

Вже на 4-й хвилині вихованець кам’янецького футболу Владислав Ванат небезпечно пробив головою, і м’яч пролетів біля воріт. Швейцарці відповіли своїм випадом. На 23-хвилині В.Буяльський кинув м’яч вперед на В. Ваната, той з місця лівого інсайда пробив низом у дальній правий від себе кут воріт. І хоча воротар «Базелю» у падінні відбив м’яч, але вихованець херсонського футболу Олександр Караваєв відправив його у лівий кут воріт – 0-1. Попри добру гру воротаря киян Г.Бущана, Салаї на 43 хвилині зрівняв рахунок, а на 61 – Бюргер, завдяки рикошету від Еспозіто, вивів «Базель» вперед – 2-1.

Команди проводили багато замін, але це не завадило Андрієвському на 78 хвилині після пасу справа Антюха відновити рівновагу – 2-2. За 9 хвилин до завершення матчу кияни розіграли кутовий, і Шепелєв справа навісив перед ворота, де Д.Бойко з лінії воротарської площини грудьми відправив м’яч у ворота.

Перемога «Динамо» (Київ) – 2-3. Після цього гравці збірної вирушили до Словенії готуватися до півфіналу відбору до чемпіонату світу проти Шотландії. Без них «Динамо» 13 квітня зіграє у Таллінні проти місцевої «Флори».

Олег МАЗУРИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар