ЗМАГАЛИСЯ ВІЙСЬКОВІ ІНЖЕНЕРИ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Інженерний підрозділ військової частини А2738 у запеклій конкурсній боротьбі на кращий інженерний взвод Збройних Сил України зайняв перше місце.

 

Протягом кількох днів на полігоні військової частини А2641 найкращі інженерні підрозділи видів Збройних Сил України та Командування Сил підтримки виборювали звання кращого у різних номінаціях. Змагання були приурочені до Дня інженерних військ України, який відзначають 3 листопада.

Акцент безпосередньо ставився на практичній складовій. Зокрема, на наведенні мостового переходу з комплекту тяжкого механізованого мосту, обладнанні окопу для танка, переміщенні та опусканні вантажу в залізобетонне кільце автомобільним краном, маскуванні бойової техніки тощо.

Окрім цього, інженерні підрозділи демонстрували фізичну підготовленість та влучну стрільбу під час армійського біатлону, а також майстерність у наданні першої медичної допомоги та евакуації пораненого.

Отож, інженерний підрозділ військової частини А2738 здобув більшість призових місць, а відтак перемога в цьому конкурсі по праву належить господарям змагань – інженерному взводу Кам’янець-Подільської інженерної бригади Командування Сил підтримки. Друге місце – в інженерного підрозділу Сухопутних військ Збройних Сил України, почесне третє — за десантно-штурмовими військами Збройних Сил України.

Призерів першості відзначили грошовими преміями, перехідними кубками та грамотами.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар