Жванецька ОТГ обзавелася трактором

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Жванецька об’єднана територіальна громада кожним своїм кроком доводить, що децентралізація не просто працює, а працює надзвичайно результативно. Так, отримавши останню частину коштів інфраструктурної субвенції, сільська рада отримала змогу завершити процедуру закупівлі трактора та причіпного обладнання для комунального підприємства. Незабаром нові можливості, які ця закупівля відкриває, можна буде побачити у роботі КП «Ластовецьке».

  • Директор КП «Ластовецьке» Сергій Козак особисто попіклувався про транспортування трактора і обладнання до Жванецької ОТГ, звісно, спершу переконавшись у якості та комплектації. Сергій Вікторович не стримував свого захоплення, адже неодноразово висловлював прагнення покращити функціонал свого підприємства на благо нашої громади. Тепер очистка територій не просто покращить благоустрій навколишніх територій, а й дасть можливість переробляти гілки у зручне для використання паливо, котре може застосовуватися для твердопаливних котлів, як, наприклад, у Ластовецькій гімназії. А це, в свою чергу, – економія бюджетних коштів, які підуть на інші важливі для життя ОТГ видатки.

Сільський голова Тетяна Криворучко завжди підтримувала ініціативи, спрямовані на розвиток і перспективу, тому, власне, й було прийнято рішення про закупівлю трактора, причепа і навісного обладнання, а завдяки інфраструктурній субвенції та співфінансуванню це стало реальністю, – повідомляється на сторінці у Фейсбук Жванецької ОТГ.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар