ВЗЯЛИСЯ ЗА СТИХІЙНІ РИНКИ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У Кам’янці-Подільському муніципальна інспекція взялася ліквідовувати стихійну торгівлю на вулиці Князів Коріатовичів. Та чи надовго вулиця залишатиметься без тих, хто продає та купує? Адже аналогічних спроб розігнати стихійний ринок було чимало. То ж кому першому увірветься терпець?

Як повідомляють у міській раді, контроль буде здійснюватися щодня. Натомість людям, які продавали свій товар із землі, запропонували місця на декількох ринках міста, як от «Центральний» та «Династія», водночас попередили і про штрафи, що загрожують за торгівлю у невстановлених місцях та порушення карантину.

Так, за торгівлю з рук у невстановлених місцях штрафуватимуть від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої. Порушення правил підприємницької діяльності потягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Надія ЄРМЕНЧУК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар