В Новоріччя з новими кам’янчанами

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Справжнім дивом став Новий рік для 4 родин Кам’янеччини, котрим 31 грудня подарувало поповнення сімейства. Як не вірити тепер у чудо Наталії та Ігорю Сігідиним, які в 2019 рік уже вступали з первістком на руках. Хлопчик Матвій народився о 13.25 в районному пологовому відділенні з вагою 2800 г.

А в міському роддомі в останній день року приймали на світ 3 діток. Рання пташечка Елінка (3170 г) прокинулася ще на світанку і сповістила про себе матері Вікторії Сушицькій о 6.20.

Вже о півдні в іншій палаті подав свій немовлячий голосок маленький Дімід (3720 г).

  • У мене була непроста вагітність і я лежала на збереженні. Якраз перед святами навідалася додому, а коли поверталася в медзаклад, дочка навздогін промовила, щоб дід Мороз приніс їй під ялинку братика чи сестричку. Її бажання усім нам на радість справдилося і у нас з’явилося наймолодшеньке хлоп’ятко, – говорить мати новонародженого Діна Бернашевська.

Виявляється, що на малятко в родині вже чекало 4 дітей – по парі дівчат та козаків. І що найцікавіше, кожен з ім’ям, що розпочинається на літеру «д»: Денис, Даніїл, Даніела та Домініка, тож Дімід продовжив цікаву сімейну традицію і, як жартує голова сімейства Олександр, наразі у нього комплект «6D» – дружина Діна та 5 діток.

А щоб перемогла дружба між новоспеченими дівчатками і хлопчиками, о пів на шосту вечора побачила світ дівчинка Анна (3960 г). Як зізнається 37 річна породілля Ірина Новак, вони з чоловіком Юрієм народжували в зрілому віці, тож вирішили залишити сюрпризом стать дитини до часу пологів, адже батьками стаєш дитинки, незалежно який у неї колір шапочки на голівці.

  • Я давно вирішила, якщо буде дівчинка, то обов’язково з іменем Анютка, -ділиться Ірина Володимирівна. – Багато років тому до нас на роботу влаштувалась дівчина Аня. Вона була студенткою, але хотіла підзаробити. З першого разу зарекомендувала себе наполегливою, відповідальною, хвацькою і цілеспрямованою, тож викликала тільки захоплення і симпатію в оточуючих. З того часу ми не тільки потоваришували, Аня стала мені як за доньку. Її такі позитивні якості хочу щоб мала і моя кровинка.

Усі немовлята народилися у міських  сім’ях. Єдине маля з району дівчинка Дар’я (3150 г) знайшлася в передноворіччя 30 грудня у Ірини та Сергія Гоцуляків, які проживають у селі Калиня. Їй компанію того дня склали хлопчик і дівчинка, які з’явилися відповідно у родинах Королюків та Романюків з міста.

Після плідного закриття року 1 січня не відбулося жодних пологів, «ось-ось» мами вирішили дати святковий перепочинок лікарям. Але не надовго. Демографічний відлік у новому році розпочато вже 2 числа. Дівчинка вагою 3440 г народилася в родині Лучкових о 13.35, вслід за нею о 13.50 закричав хлопчик (4170 г) в сім’ї Слободянів.

Рости діткам здоровими та розумними, хай вони будуть легкі на початок і кам’янчан в новому році щоразу прибуває.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар