У Кам’янці-Подільському відзнач День святого Валентина по-бджолиному

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Як це, запитаєте ви? А дуже просто! У Кам’янці-Подільському можливо все, навіть і таке. У нашому місті триває підготовка до мегапозитивного «закоханого» «Вулика», себто ярмарку особливих подарунків. Проходитиме він 10-11 лютого у виставковій залі (вул.Соборна, 29А,) з 10.00 до 19.00. Вхід вільний.

Але особливість саме цього «Вулика» полягає в тому, що під час ярмарку ви зможете не лише придбати вишуканий подарунок для дорогої вам людини, але й власноруч виготовити його, вклавши в це всю душу. А тут уже голова йде обертом від спокусливих пропозицій організаторів, адже до ваших послуг водночас діятиме декілька цікавих майстер-класів. Наприклад, ви зможете виготовити прикраси із кришталю, створити оздоби зі справжніх квітів або ж романтичну свічку. Зовсім маленьким непосидам буде цікаво розписати свій перший пряничок під керівництвом талановитого майстра або виготовити валентинку для мами чи бабусі. Словом, кожен, хто завітає до «Вулика», буде задоволений і вже точно з пустими руками звідтіля не повернеться.

Та це ще не все! Організатори творчого мініфестивалю приготували для своїх відвідувачів вишукану фотозону, а про романтичний настрій подбає спеціальний гість, який створить особливу атмосферу… По секрету скажемо – буде звучати саксофон. А може, й ще щось буде цікаве, хтозна. У «Вулику», як і в справжньому, буде все по-бджолиному гамірно і весело. Приходьте – й самі все побачите!

Ольга ОЛІЙНИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар