У Кам’янці-Подільському нові тарифи на вивіз сміття та пішохідний перехід

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Вчора, 17 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради. Члени виконкому розглянули більше п’ятдесяти питань, які накопичились за звітній період.

Перш за все міські урядники надали матеріальну допомогу вісьмом важкопораненим учасникам АТО та членам сімей загиблих атовців на виготовлення проектної документації на відведення земельної ділянки.

Особлива увага була приділена й комунальному господарству. Так, виконком врегулював тарифи на вивезення твердих побутових відходів. Оскільки в попередніх розрахунках були певні неточності, на чому наголосили депутати під час однієї з сесії міської ради, міський голова Михайло Сімашкевич видав розпорядження створити робочу групу з цього питання. В результаті було переглянуто норму накопичення ТПВ на одну людину в рік. Вона склала 2,18 м3. (попередня – 2,33 м3). Відповідно, оплата за вивезення побутових відходів для мешканців багатоквартирних будинків становитиме 16,33 грн за одну людину в місяць.

Встановлено і розмір внесків за заміну та обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії споживачів КП «Міськтепловоденергія», тобто лічильників тепла на багатоквартирних будинках. Середній розмір внеску в рік на одного абонента, за словами директора Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майї Гурської, складає 63,54 грн, але остаточна сума залежить від будинку, де знаходиться лічильник тепла.

Виконавчий комітет вирішив влаштувати додатковий перехід для пішоходів по вулиці Князів Коріатовичів, що біля Центрального ринку задля підвищення безпеки.

Станіслав ОРЖЕХОВСЬКИЙ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар