«Подільський цемент» очолив уродженець Ірландії

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

З 20 грудня 2017 року головою правління ПАТ «Подільський цемент» групи компаній CRH в Україні призначено Кевіна МАККЕОНА.

З квітня 2016 року він працював на посаді голови правління ПАТ «Миколаївцемент», що у м.Миколаїв Львівської області і входить до складу компанії CRH з 2013 року.

Кевін Маккеон народився 1980 року в Ірландії та здобув освіту інженера-будівельника в університеті Кардіффа, що у Великобританії, а також отримав ступінь магістра ділового адміністрування в університеті Уоріка (Великобританія).

Одружений, батько двох дітей.

До групи компаній CRH приєднався у 2004 році та працював на різних посадах в Ірландії, Польщі та Україні. На ПАТ «Подільський цемент» працював у складі служби інжинірингу над інвестиційним проектом будівництва та пуску нової сухої лінії з виробництва клінкеру впродовж 2008-2011 років.

Святослава Козленка, який 3,5 року працював на посаді голови правління ПАТ «Подільський цемент», призначено на посаду керівника групи компаній «Полібетон», що виробляє товарний бетон та ЗБВ у Львівській області та є частиною CRH.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар