Свято для всіх

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Урочистості в РЦКМ «Розмай» з нагоди Свята Конституції України та Дня державної служби минулої п’ятниці розпочалися виконанням Державного гімну та хвилиною мовчання на вшанування пам’яті героїв національно-визвольних змагань, які ціною власного життя захистили суверенітет і територіальну цілісність України. Помічник депутата Верховної Ради Сергй Тимчук, на чию долю випала честь брати безпосередню участь у створенні Основного закону в 1996 році, поділився яскравими спогадами тих часів. Водночас він відзначив активну державотворчу діяльність на сучасному етапі Володимира Мельниченка, який, працюючи для загального блага, особливу увагу приділяє вирішенню питань у рідному виборчому окрузі.

— Основний закон є важливим фактором консолідації, збереження на Кам’янеччині спокою, громадської злагоди і стабільності, — наголосив голова райдержадміністрації Василь Сукач. — Усі ми хочемо жити в квітучій країні, де кожен має право на гідний розвиток, працю і відпочинок, але ніхто, крім нас, не зробить Україну вільною і міцною. Держслужбовці району як представники сучасної європейської держави усвідомлюють це і спрямовують свої зусилля на розвиток демократичного суспільства через задоволення нагальних потреб громадян.

— Конституція України закріпила ідеали справедливості та рівності перед законом, які сповідують усі цивілізовані країни. А представники держустанов району підготовлені до виконання непростих завдань, відповідальні особистості є головною рушійною силою осучаснення роботи публічної адміністрації за кращими світовими зразками, — зазначив у своєму виступі заступник голови районної ради Микола Кривак.

А молоді й дійсно є з кого брати приклад. Так, відзнакою Кам’янець-Подільської районної ради «За заслуги» нагороджено голову районної профспілки працівників освіти і науки Дмитра Желізника та завідувача ФАП с.Гаврилівці Людмилу Дубінську. Також Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагородили кращих держслужбовців, керівників і працівників бюджетних установ та суб’єктів господарювання району. А виступ творчих колективів вкотре продемонстрував, що подоляни мають хист не лише до праці, а й цікавого та змістовного відпочинку.

Володимир СКОБ’ЯК.

 

 

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар