Службовці Кам’янець-Подільського району підвищували юридичну грамотність

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Невід’ємною складовою професійної культури службовців будь-якого рівня є вдосконалення власної компетентності відповідно до вимог часу та змін в законодавстві. З цією метою Головним територіальним управлінням юстиції в Хмельницькій області 23 квітня було зорганізовано робочу зустріч з питань державної реєстрації нормативно правових актів для суб’єктів нормотворення Кам’янець-Подільського району –начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, спеціалістів діловодства, представників юридичного профілю ОТГ. У семінарі взяли участь начальник юстиції області Віктор Худняк та заступник голови РДА Микола Чумак.

  • Ефективне управління територіями в першу чергу залежить від того, наскільки максимально фахово службовець працює на своєму робочому місці. Не Президент чи Прем’єр, а неухильне виконання законодавства, посадових інструкцій, обов’язків визначає якість роботи на місцях. А такі компоненти як юридична грамотність, фаховість, професіоналізм належать до тих факторів, котрі роблять нас сучасною європейською державою, – задав тон заходу Віктор Анатолійович.

Цього разу увазі присутніх пропонувалися питання про особливості подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію та як здійснюється контроль цього процесу. На закріплення отриманих знань учасники потренувалися в практичному тренінгу. Завершився захід перевіркою суб’єктів нормотворення району обласними фахівцями.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар