Робота кипить, бо слова дотримано

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У «Краї Кам’янецькому» від 21 квітня цього року в рамках нашого проекту «Віртуальна приймальня» за зверненням 76-річного кам’янчанина Валерія Рижака ми дослідили проблему щодо зупинки пасажирського підйомника за адресою: Хмельницьке шосе, 14. Валерій Прокопович поскаржився, що в дев’ятиповерхівці, де він мешкає, кілька місяців поспіль не працював ліфт. Чоловік, який несподівано став пацієнтом кардіологічного відділення, та його дружина, інвалід ІІ групи, проживають на 8-му поверсі. Сім’я зверталася у відповідні інстанції, проте не отримала ні конкретних відповідей, ні «запущеного» підйомника…

З цією проблемою ми завітали в департамент житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільської міської ради, зокрема до начальника управління ЖКГ Валерія Слободяна. Тоді держслужбовець відповів, що ґрунтовніше про це можна буде говорити за результатами піврічної роботи у червні, оскільки необхідно додатково виділити кошти з міського бюджету. Хоча, як зауважив Валерій Павлович, проектно-кошторисну документацію з приводу ремонту трьох ліфтів за адресою: Хмельницьке шосе, 14 департамент ЖКГ виготовив та замовив ще торік у грудні.

Отож, липень стартував, а це значить, що план з усунення проблеми з ліфтом вже розроблено. Як і обіцяли, ми знову звернулися до Валерія Павловича з цим запитанням. Ось що він повідомив:

– У червні поточного року на сесії міської ради за результатами роботи І півріччя додатково виділено на капремонт ліфтів житлових будинків 500 тис.грн. Департаментом ЖКГ укладено договір з СКП “Міськліфтсвітло” на виконання капітального ремонту трьох ліфтів житлового будинку на Хмельницькому шосе, 14. На сьогодні обладнання закуплене, роботи виконуються в І та ІІІ під’їздах. З 4 липня роботи проводяться на усіх трьох підйомниках. СКП “Міськліфтсвітло” обіцяє відновити роботу ліфтів у перших числах серпня.

Ольга ОЛІЙНИК.

 

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар